Master 1 & 2Masterul 1 Drept european

Masterul 1 corespunde celui de al patrulea an de studiu si este drumul necesar de parcurs pentru a urma Masterul II : Drept international si european al afacerilor

Cursurile se concentreaza pe :
- Drept Economic European (Libertatea de circulaţie, Dreptul concurenţei, Ordinea juridica a Uniunii Europene)
- Drept economic international (Relaţii Economice Internaţionale, Drept European şi Internaţional Social)

Masterul I este adesea văzut ca o pregătire pentru intrarea la Master II, el permitand studentilor să dobandeasca o prima specialitate.

Puteți vedea de asemenea :

- Plan de invatamant 2021/2022
- Procedura de admitere pentru anul universitar 2022/2023


Master 2 (Master Dreptul si guvernanta afacerilor internationale si Europene)

In cadrul Colegiului Juridic, Masterul 2 Dreptul International si European al afacerilor a fost oferit inca din anul 2005. A fost inlocuit la Colegiu de Masterul Dreptul si guvernanta afacerilor internationale si europene, dar diploma Facultatii de drept este denumita in continuare "Master profesional Dreptul internationalsi european al afacerilor".

Spre deosebire de primii patru ani de studiu la colegiu, in care se studiaza deopotriva in romana si franceza, cursurile de Master 2 sunt predate exclusiv în limba franceză. De aceea nu este necesar sa cunosti limba romana pentru a putea fi inscris in acest program. Colegiul primeste multi studenţi din Franta, din ţările din regiune (Moldova, Bulgaria), din întreaga Europa şi chiar din afara ei.

Master 2 permite specializarea completa a studentilor in drept comparat, european si international nternational utilizând o abordare care combina aprofundarea conceptelor teoretice invatate în primii patru ani de predare practică. Profesori universitari precum si specialisti in drept din Franta si Romania oferă cursuri şi seminarii in cadrul Colegiului.

Stagiul de practica in medii profesionale completează integrarea practică a acestor cursuri, oferind tot odata posibilitatea studentilor de a da valoare maiestriei lor intr-un domeniu particular al dreptului.

Puteți vedea de asemenea :

- Plan de invatamant 2021/2022
- Procedura de admitere pentru anul universitar 2022/2023