Inscrierile

Inscrieri - Anul universitar 2020/2021  (Licence, Master 1, Master 2)

Dubla inscriere:

Candidatii admisi la Colegiul juridic (vezi sectiunea "Admitere") trebuie sa se inscrie atit la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti cit si la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne (in afara cazurilor "derogatorii" de admitere).
 
Inscrierile la Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne se fac la Colegiul juridic in perioada 7-11  septembrie 2020 pentruLicenta 1 si Master 1, si in perioada 21-28 septembrie pentru Master 2 (mai putin rezidentii francezi inscrisi la Master 2, care trebuie sa se inscrie direct la Paris 1 in iunie/iulie 2020 si studentii Colegiului care asteapta rezultatele restantelor din septembrie, care se vor putea inscrie pana la inceputul lunii octombrie). 
 
Inscrierile la Facultea de Drept a Universitatii Bucuresti se fac la Secretariatul Facultatii de Drept a Universitatii Bucuresti (incepind cu lunile iunie/iulie 2020 -  http://drept.unibuc.ro/).
 

Ȋntrebãri frecvente : rãspunsurile studenţilor Colegiului juridicFaculty of Law of UNIBUC French Foreign Office Université Paris I La Sorbonne

Realizat in 1995
Ordinul Meritul Cultural al Romaniei
in Grad de Ofițer

Copyright © 2021
Site realizat de Direct Design