Master "Dreptul si guvernanta afacerilor internationale si europene"

Masterul I Drept european

Masterul I corespunde celui de al patrulea an de studiu  si este drumul necesar de parcurs pentru a urma Masterul II : Drept international si european al afacerilor
Plan de invatamint Master I 2018-2019

Cursurile se concentreaza pe :

- Drept Economic European (Libertatea de circulaţie, Dreptul concurenţei, Ordinea juridica a Uniunii Europene)
- Drept economic international  (Relaţii Economice Internaţionale, Drept European  şi Internaţional  Social)

Masterul I  este adesea văzut ca o pregătire pentru intrarea la Master II, el permitand studentilor să dobandeasca o prima  specialitate.

Master II (Master in Dreptul International si European al afacerilor)

In cadrul Colegiului Juridic, Masterul II  Dreptul  International si European al afacerilor a fost oferit inca din anul 2005.

Spre deosebire de primii patru ani de studiu la colegiu, in care se studiaza  deopotriva in romana si franceza,  cursurile de Master II sunt predate exclusiv în limba franceză. De aceea nu este necesar sa cunosti limba romana pentru a putea fi inscris in acest program. Colegiul încă de la începuturile sale a primit studenţi din ţările din regiune (Moldova, Bulgaria), din întreaga Europa şi chiar din afara ei.
Site-ul Ascociatei studentilor Masterului francez: https://www.m2deia-sorbonne.com/

Master II permite specializarea completa a studentilor in Drept International si European al Afacerilor utilizând o abordare care combina  aprofundarea  conceptelor teoretice invatate în primii patru ani  de predare practică.Profesori universitari precum si specialisti in drept din Franta si Romania oferă cursuri şi seminarii in cadrul Colegiului.

Stagiul de practica in medii profesionale completează integrarea practică a acestor cursuri, oferind tot odata posibilitatea studentilor de a  da valoare maiestriei lor intr-un domeniu particular al dreptului.
 
Plan de invatamant - Master II 2018-2019 


Faculty of Law of UNIBUC French Foreign Office Université Paris I La Sorbonne

Realizat in 1995
Ordinul Meritul Cultural al Romaniei
in Grad de Ofițer

Copyright © 2019
Site realizat de Direct Design