Anunţuri

22-23 mai 2018: Dezbateri asupra temei „Libertate, egalitate, anticorupţie” cu Domnul Eric ALT

Mișcarea Civică Inițiativa România și Institutul Francez din București lansează dezbaterile civice „Liberté, Egalité, Anticorupțié” prilejuite de venirea la București a unui invitat special, domnul Eric Alt, activist al luptei anticorupție în Franța.

Domnul Eric ALT, magistrat francez, este vicepreședintele asociației Anticor, asociației al cărui scop este reabilitarea democrației reprezentative, promovarea eticii politice, lupta contra corupției și a fraudei fiscale. Domnul Alt este de asemenea specialist în lupta contra fenomenelor corupției.

Pe 22 mai 2018, de la 15h30, în sala Negulescu a Facultății de Științe politice a Universității din București (Strada Spiru Haret, nr 9), Domnul Alt va prezenta care sunt învățămintele pe care România si Franța le-au tras din lupta contra corupției și care sunt strategiile de utilizat pe viitor pentru a implica în mod activ cetățenii și politicienii în prevenirea acestui fenomen. Pe 23 mai, de la orele 19h00, la Green Hours, Domnul Alt, alături de alți membrii ai organizațiilor civice active în lupta contra corupției va continua aceste discuții în cadrul acestui schimb de experiență.


Afișul evenimentului

21/05/2018 - 15:21

Faculty of Law of UNIBUC French Foreign Office Université Paris I La Sorbonne

Realizat in 1995
Ordinul Meritul Cultural al Romaniei
in Grad de Ofițer

Copyright © 2020
Site realizat de Direct Design